0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0
0товарів: 0.00грн. 

Як вибрати шафу-купе?

Шафа-купе - це вид корпусних меблів, особливістю якої є розсувні двері. Цей предмет інтер'єру є одним з найбільш використовуваних у наших домівках. Водночас, цей меблевий виріб повинен бути достатньо функціональним, щоб задовольнити наші потреби, а також відповідати стилю та дизайну кімнати, де він буде розташовуватися. Отже, що потрібно взяти до уваги при виборі шафи-купе в м. Тернопіль та які існують різновиди, ви дізнаєтеся у цій статті.

Перегляньте Ваші вимоги. Перш за все, Вам необхідно визначитися, які є Ваші потреби у зберіганні одягу та взуття. Якщо у Вас предметів одягу багато, а також ви полюбляєте шопінг, швидше за все Вам підійде шафа-купе з 3 і більше дверима. У свою чергу важливо вирішити, скільки простору в ній Ви залишите для вішалок, де краще зберігати джинси та футболки, чи де розмістити непотрібне для певної пори року взуття. Якщо ж Ваші потреби у зберіганні одягу не є великими, достатньо буде 2-дверної шафи. У передпокої шафи-купе відіграють інші функції - зберігання верхнього одягу, головних уборів та взуття. Це перше, що буде зустрічати гостей у Вашій домівці, таким чином складаючи враження про Вашу оселю загалом.

Врахуйте простір у кімнаті. Не менш важливим фактором при виборі шафи-купе є простір та місце, де Ви збираєтеся розмістити її. Якщо у Вас достатньо простору у спальні кімнаті, варіантів існує багато: пряма шафа-купе, кутова, вбудована, або ж відкрита шафа. У маленькій спальні ідеальним варіантом буде пряма шафа-купе. З метою візуального збільшення простору, безпосередньо на двері шафи встановлюються дзеркала.

Вибір розсувних систем для шафи-купе. На сьогодні використовують два метали для розсувних систем - сталь та алюміній. Сталева фурнітура є дешевшою та більш довговічною за рахунок міцності самого матеріалу, однак алюміній легше піддається обробці, що дозволяє як завгодно комбінувати фасад дверей, водночас ця система є менш шумною. Також Вам необхідно визначитися з механізмом відкривання шафи-купе: рух дверей по спеціальному пазі для роликів (більш поширений), або ж наявність монорейки (менш поширений, але надійніший). Наша компанія "Акант" у м. Тернопіль займається виробництвом шаф-купе на замовлення. Доступний великий вибір матеріалів та фурнітури, можливість виготовлення візерунків на дзеркалах дверей шафи.

Види шаф-купе. Класичними в нашому розумінні є прямі або ж кутові шафи-купе, важливою особливістю яких є простота у проектуванні, широкий вибір фурнітури та невелика вартість виробу.

Вбудовані шафи-купе є більш громіздкими, завдяки чому утворюють простір в середині шафи, що дозволяє розмістити в ній дзеркало та додаткове освітлення.

Ще одним варіантом є розміщення шафи навколо вікна, що також дозволить зекономити місце та додати затишку Вашій спальні.

Однак сучасною тенденцією є відкриті шафи-купе, які не потребують додаткових витрат на фурнітуру та можуть додати оригінальності Вашій спальні.

Якщо ви шукаєте, де купити шафу купе в Тернополі, завітайте в наш магазин-салон "Акант", наші спеціалісти допоможуть вам підібрати необхідні матеірали, відтінки, візерунки для фасаду. Наші шафи надійні та довговічні, в цьому переконалися сотні наших клієнтів.

 

Коментарі

Написати коментар